Welkom op het Nederlandse Highland Pony Forum!

In navolging van Schotland is er nu ook in Nederland een forum voor de Highland pony eigenaar / liefhebber.  Omdat het echter een kleine groep mensen betreft, is er voor gekozen om het forum voor alle eigenaren/liefhebbers van Britse Native pony’s, toegankelijk te maken.

Op het forum kunt u in contact komen met anderen en informatie, ideeën en tips uitwisselen.

Door op de onderstaande button te klikken komt u op het forum. Wel moet u zich eerst even (gratis) registreren! Daarna kunt u de berichten lezen, berichten en foto’s plaatsen of reageren op andere berichten.

Veel plezier!

 

Forum Native pony

      Highland Pony’s Nederland

Highland pony promotie dag in Kootwijkebroek 2010

Op 27 September is de Highlanddag gehouden op de prachtige locatie van Cobie en Hans in Vierhouten. Ook dit keer was het weer een zeer geslaagde dag in het middagprogramma heeft Ragnhild Peizel ons alle informatie gegeven over het bitloos rijden. Ook gaf ze een demonstratie op Peregrine of Manoah waarna enkele leden op hun eigen pony de diverse hoofdstellen konden uitproberen. Daarna was er een mooie rit over de heide velden en door de bossen. Een groot aantal leden is blijven slapen en hebben er met z’n allen een heel mooi weekend van gemaakt. Cobie en Hans nogmaals hartelijk bedankt voor jullie geweldige ontvangst wij komen graag nog eens terug!

Op 6 Oktober is de Highlanddag gehouden in Nieuwegein. Piet Bakker heeft ons uitgebreid verteld over het werken aan de lange teugel en ons een demonstratie laten zien met Siona .

Daarna hebben enkele leden met hun pony’s de eerste les gehad in het “langeteugelen”, we kijken terug op een geslaagde dag!

Marleen Brouwer hartelijk dank voor het maken van de foto’s.